REMA-pro, s.r.o.

Výroba rozvaděčů a instalace rozvodných skříní nízkého napětí

Rozvaděče
REMA-pro, s.r.o.

Montáže rozvaděčů

Vyrábíme domovní a technologické rozvaděče nízkého napětí pro průmyslové provozy, rodinné domy i ČOV. Naši specializací jsou rozvaděče nízkého napětí a MaR pro strojní technologie a automatizace provozů.

Provádíme kompletní výrobu rozvaděčů nízkého napětí. Od návrhu a výroby až po montáže rozvaděčů. Zhotovíme projekční a výrobní dokumentaci, rozvaděče na míru vyrobíme a na závěr je i instalujeme. V rámci výroby rozvaděče provádíme dvoustupňovou kontrolu výroby s důrazem na kvalitu výrobku. Výroba rozvaděče končí výstupní kontrolou s certifikátem kvality a jakosti výrobku na základě požadavku ČSN. Součástí našich služeb je odborné poradenství i servis rozvaděčů.

Rozvodové skříně vyrábíme pro:

7 500+

Dokončených projektů

200+

Spokojených zákazníků

100%

Spolehlivost

23+

Let v oboru

Přizpůsobení na míru

Rozvody nízkého napětí vyrábíme ve špičkové kvalitě a přesně na míru všem požadavkům. V rámci projekční činnosti navrhujeme rozvaděče tak, aby poskytovaly spolehlivý rozvod elektřiny pro plánované elektronické přístroje a technologie. Bezpečnému rozvodu dimenzujeme jističe a pojistky, které chrání obvody před přetížením a zkratem.

 

Záruční a pozáruční servis

Součástí našich služeb je záruční i pozáruční servis rozvaděčů. Námi dodané rozvaděče jsme schopni opravit kdekoliv po celém světě. Na provedenou práci a použité materiály poskytujeme 5letý záruční a pozáruční servis.